O Experiență Unică: Festivalul Serbările Scrumbiei 2024

  Festivalul Serbările Scrumbiei revine pentru a treia oară în Comuna Maliuc, transformând Delta Dunării într-un loc de întâlnire al tradițiilor și culturii autentice. Ediția din 2024, programată pentru 18-19 mai, este susținută de FLAG Delta Dunării, evidențiind angajamentul continuu în promovarea patrimoniului cultural local.

  Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

  Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

  Experiența Culturală de Neuitat

  În cadrul Festivalului Serbările Scrumbiei, vizitatorii vor avea oportunitatea să se bucure de spectacole ale unor formații de excepție din regiunea Delta Dunării. Artiștii Diana Amelian și Alexandra Listrat vor oferi momente muzicale autentice și emoționante, aducând rafinament și pasiune evenimentului.

  Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice de excepție, evidențiind bogăția culturală a Deltei Dunării. De asemenea, Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 va aduce pe scenă dansuri și cântece specifice zonei, oferind o incursiune autentică în tradițiile locale.

  Îmbrățișarea Tradițiilor și a Comunității

  Festivalul Serbările Scrumbiei se angajează să îmbrățișeze comunitatea locală, punând în valoare tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii. Vizitatorii vor fi martori la spectacole autentice de muzică și dans tradițional, completate de delicii gastronomice locale.

  Impact Economic și Parteneriate Locale

  Evenimentul sprijină afacerile și organizațiile locale, asigurând o logistică eficientă și siguranța participanților. Apreciem sprijinul pentru promovarea turismului local și stimularea economiei din zonă.

  Detalii Utile

  • Unde? Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare? Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Da, festivalul este potrivit pentru toate vârstele.

  Pentru o experiență deplină, recomandăm rezervarea cazării în avans, având în vedere popularitatea zonei. Nu uitați să vă aveți la voi un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Pentru mai multe detalii și actualizări, accesați pagina noastră de Facebook.

  Alăturați-vă nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

  Stiri similare: