Compresor pentru cabinet stomatologic, 220V

    Descoperă compresorul pentru cabinet stomatologic, esențial pentru un mediu de lucru optim și sigur! Cu o putere de 1800 Watt / 2.5 CP, acest compresor de aer profesional Michelin este o alegere excelentă pentru cabinetele stomatologice. Și ce e mai bun? Este disponibil pe toolsboxservices.ro.

    Când vine vorba de performanță, acest compresor este un câștigător. Cu un zgomot redus de aproximativ 55 dB(A), este atât de silențios încât îți vei putea concentra atenția asupra lucrului fără a fi deranjat de zgomotul excesiv. Este echipat cu un motor cu două pistoane în V și o butelie interioară de 24 de litri, asigurând o presiune maximă de funcționare de 8 bar și o presiune maximă a buteliei de 10 bar.

    Performanța este doar una dintre caracteristicile acestui compresor. Cu pompe de înaltă eficiență, acesta garantează lipsa totală a uleiului rezidual, asigurând puritatea aerului comprimat esențială în mediul medical. Panoul de control este intuitiv și oferă un contor de ore de funcționare pentru o întreținere mai ușoară și o durată de viață mai lungă a echipamentului.

    Fiind un compresor italian de calitate superioară, acesta este portabil și nu necesită întreținere pentru motor. Este livrat complet echipat, inclusiv cu supapă de siguranță, regulator de presiune cu manometru și cuplaj, precum și supapă de evacuare de pe rezervor.

    În plus, acest compresor este perfect adaptat pentru cabinetele stomatologice datorită caracteristicii sale silențioase și a performanței sale fiabile. Nu te mai chinui cu zgomotul excesiv și investește într-un mediu de lucru mai sigur și mai confortabil. Optează pentru compresorul pentru cabinet stomatologic Michelin și experimentează calitatea la superlativ!