Cum sa aleg rochia de mireasa in functie de locatia evenimentului ?

    Alegerea rochiei de mireasa pentru ziua cea mare trebuie sa aiba in vedere si locatia evenimentului. Intr-adevar, e esential sa se potriveasca stilului tau, sa te simti confortabil si sa arati impecabil. Insa, nu e suficient sa ai o rochie frumoasa, e necesar sa alegi una care sa se armonizeze cu decorul si organizarea evenimentului.

    In functie de locatie poti alege mai multe tipuri de rochii mireasa Bucuresti, poti alege un model scurt pentru o locatie relaxata. De asemenea, e o varianta de luat in calcul sa optezi pentru ceva lejer daca nunta va avea loc pe plaja. Este foarte important sa te simti confortabil si sa nu te impiedice rochia, in niciun fel.

    Poti arata splendid in orice tip de croiala ai alege. Fie ca este vorba despre un stil clasic, unul minimalist sau ceva extravagant, cu siguranta trebuie sa tii cont de locatie. Este un aspect pe care nu il poti scapa din vedere. Atunci cand iti alegi rochia perfecta, ia in considerare si accesorizarea, sa fie in armonie cu celelalte detalii. 

    Ce rochie se potriveste pentru o atmosfera relaxata?

    Iti organizezi nunta in timpul verii, undeva pe plaja? Alege materiale lejere, fluide, o rochie care sa danseze pe tine. Poti incerca o rochie mireasa boho, care se va misca frumos in briza marii. Rochiile mai scurte sunt ideale pentru acest tip de eveniment, o rochie lunga te va impiedica sa te misti in nisip.

    In principiu, pentru o nunta organizata pe plaja, la munte sau in aer liber, e o idee buna sa alegi un model romantic. Poate ti se potriveste o rochie cu detalii florale sau cu insertii vintage. Poti accesoriza tinuta cu flori de camp sau cu detalii naturale. Evita metalele sau materialele precum catifeaua.

    Rochiile cu trena lunga nu sunt potrivite pentru acest gen de eveniment, alege un model simplu, fara prea multe detalii. E indicat sa alegi o rochie cu o lungime midi sau mini, din materiale precum :

    1. Dantela
    2. Tulle
    3. Matase
    4. Satin
    5. Bumbac
    6. In

    Ce model sa aleg pentru o locatie rustica ?

    Materialele naturale sunt cele mai potrivite in aceste situatii. Poti alege accente de culorii pamantii, maroul se va potrivi de minune. Rochia ta poate fi in nuante de crem deschis sau alb laptos. Evita o nunta de alb rece sau prea stralucitoare, opteaza pentru un look natural. Rochiile cu detalii handmade pot fi o varianta.

    Dantela usoara sau bumbacul sunt materialele ideale pentru o astfel de nunta. De asemenea, unele modele de rochii de mireasa a line, sunt perfecte pentru aceasta situatie. Evita rochiile cu siluete dramatice si trena lunga, nu sunt potrivite pentru acest cadru pe care ti-l doresti. Poti adauga pe partea de accesorii, o pereche de sandale de pluta sau cu tarpa ortopedica.

    Pantofii confortabili, accesoriile naturale si materialele respirabile sunt exact elementele unui tablou perfect. Poti adauga o nota unica folosind :

    • Flori in par
    • Accesorii boho
    • Coafuri lejere

    Ce se potriveste intr-o locatie eleganta?

    Organizezi evenimentul intr-o locatie istorica, poate un castel ? Un restaurant rafinat sau un hotel luxos, impune o rochie de printesa. E momentul ideal in care poti folosi detalii sclipitoare, accesorii extravagante si materiale pretioase. Rochiile cu corset sau cele cu trena lunga sunt perfecte.

    Alege o diadema cu detalii argintii, sau o coronita si un voal lung. Poti alege inclusiv accesorizarea cu cristale si perle, este momentul perfect pentru bijuterii de impact. E o idee buna sa incerci si o capa, poate crea un detaliu dramatic si elegant. In functie de anotimp, poti accesoriza tinuta cu si mai multe detalii.

    Materialele si croiala rochiei sunt cele mai importante aspecte. O rochie eleganta, cu materiale pretioase se potriveste perfect in acest cadru. Uite ce poti lua in calcul:

    Materiale si accesoriiDetalii
    Dantela luxoasa si perlePerfecta pentru un cadru romantic si delicat
    Matase grea si broderiiStralucire subtila si aspect elegant, rafinat
    Satin si organza Pentru structura si dramatism

    Cum influenteaza locatia aleasa alegerea rochiei ?

    Este foarte important sa nu omiti acest criteriu de alegere a rochiei perfecte. Locatia va influenta nu doar stilul rochiei care se va potrivi ci si confortul miresei. Nu poti alege un model din brocard si tafta pentru o zi de vara si o nunta pe plaja. Te vei simti incomod cu materiale grele si accesorii metalice.

    O rochie prea grea sau incomoda nu iti va permite sa te desfasori daca organizezi o nunta intr-un spatiu natural, in aer liber. Rochia trebuie sa iti permita sa te misti usor si sa te simti nu doar frumoasa ci si confortabila. In cazul in care nunta ta este una relaxata, si rochia trebuie sa fie in consecinta.

    Pentru o nunta la palat, rochia impune dramatism, trena lunga si broderii sofisticate. O nunta la restaurant cere o rochie formala si mai elaborata, cu elemente regale si elegante. Ia in considerare si materialele rochiei dar si croiala aleasa. In ziua ta cea mare trebuie sa fie totul perfect!